Hos Benløse Fysioterapi i Ringsted- tilbyder vi fysioterapi, ultralydsscanning, akupunktur, holdtræning og meget mere

En fysioterapeut arbejder med menneskets krop og bevægelser.

Fysioterapeuter er uddannet til at undersøge, diagnosticere og behandle problemer i bevægeapparatet. Vi har mange års erfaring i at diagnosticere alle de forskellige gener som vores klienter oplever i deres hverdag.

underside-1-web

Ring til os i dag på telefon 57 61 44 44

 

For at kunne lave en så korrekt diagnose som muligt, vil vi spørge ind til hvornår på dagen du oplever gener, og hvor i kroppen du oplever problemerne.

I vores store lyse lokaler i Benløse Parken vil din konsultation foregå i professionelle omgivelse- og med dine behov i fokus.

Kommer du tilfældigvis forbi Benløse centeret- så er du mere end velkommen til at komme ind til os og tale med vores engagerede terapeuter.

Vi har tilmed nogle af de nyeste og bedste træningsmaskiner og udstyr. Skal du igennem et optræningsforløb- er Benløse Fysioterapi lige stedet for dig.

 

Fysioterapeuten arbejder også med:
• Fysiske funktionsnedsættelser i kroppen, fejlstillinger i leddene og kropslige
misdannelser.
• Begrænsninger i aktivetsniveau og færdighedstab.
• Handicaps af de fleste typer.
• Smerter som følge af skader, sygdomme, andre kropslige og mentale tilstande.

Fysioterapeutisk undersøgelse:
Ved første konsultation fortager vi en undersøgelse, som ligger til grund for det videre behandlings forløb.

 

Ultralydsscanning i Benløse, Ringsted

Ultralydsscanning kan bruges til at stille en mere præcic diagnose og derved efterfølgende, kunne give en mere målrettet behandling.

Ultralydsscanningen er ufarlig og smertefri og giver et visuelt overblik af bløddele, så som muskler, sener, ledkapsler, slimsække og seneskeder, men også brusk og knogleoverfladr, kan vurderes på en ultralydsscanning.

Specielt scanning af skulerled er ultraledsscanning i mange tilfælde, lige så god som en MR-scanning. Vi scanner også andre led f. eks. albue, hofte, knæ og fodled. Ultralydsscanning kan ikke bruges til scanning af diskusprolapser og vi scanner ikke organer og fostre.

Vi tilbyder idrætsfysioterapi til hele Ringsted og omegn

Vi behandler skader opstået i forbindelse med sports aktiviteter, det kunne f.eks. være ledbåndsskader, forstuvninger og muskelskader det kan også være genoptræning efter f. eks. knæ/ankel og skulderskader.

underside-3-web

Det kunne også være vejledning om træning, samt tapening af led. Vores led bliver dagligt belastet i forskellige grader. Samtidig har alles led en forskellig slidstyrke, og vi vil derfor alle opleve forskellige symptomer og forskellige gener i hverdagen.

 

Ryg og nakkebehandling i Ringsted

Vi behandler alle former for ryg og nakke problemer, det kunne f. eks. være hold i lænden, diskusprolaps, diskusprotrusion, iskias smerter. Behandlingen kan bestå af massage, træning, ledmoblisering eller ud fra McKenizie konceptet der er specielt udviklet til at afhjælpe rygsmerter og nakkesmerter.

Har du rygsmerter eller nakke smerter? Lige meget hvilke gener du har i ryg eller nakkeregionen- så kan vi hos Benløse Fysioterapi i Ringsted hjælpe dig med at komme tilbage til en normal hverdag- uden smerter.

Ring til os i dag på telefon 57 61 44 44

 

 

Elektroterapi / ultralyd / kortbølge / Laser:

Behandlingen med ultralyd og Laser bruges i forbindelse med tendinitter f. eks. tennisalbue, springerknæ, skuldersmerter og overbelastning af achillessenen.

Kortbølge bruges f.eks. til behandling af samme problemer som ultralyd og kan derud over bruges til behandling af blødninger i muskler, hævede led, ledgigt og slidgigt. Kom ind til Benløse Fysioterapi i Benløse, Ringsted.

 

Holdtræning- book tid i dag.

Træningen forgår i vores professionelle træningssal, hvor opgivelser inviterer til aktivitet og fokuseret motion. Vores holdtrænere formår at få alle med, så vores hold kan understøtte både de rutinerede og de mindre rutinerede- alle på samme hold. Vores trænere har en nuanceret erfaring indenfor træning og bevægelse.

Søger du aktiv holdtræning i Ringsted? Så kan vi hos Benløse Fysioterapi hjælpe dig godt i gang. Ring til os i dag på telefon 57 61 44 44  

Benløse Fysioterapi
Benløseparken 2
4100 Ringsted

Tlf: 57 61 44 44 
bf@benloesefys.dk

Åbningstider

Mandag 8-18
Tirsdag 8-18
Onsdag 8-15
Torsdag 8-17:30
Fredag 8-15

Kontortid mellem kl. 08.00 - 14.00

 

Benløse Fysioterapi - Facebook