Tilmeld dig til holdtræning hos Benløse Fysioterapi i Ringsted

ParkinsonholdFunktionstræning i Ringsted

Dette hold vil være med til at vedligeholde men også forbedring evt. funktionsnedsættelser som følge af enten sygdom eller en skade. Så går du med gener i ryg, hofte, knæ eller døjer med balance-problematikker, vil dette hold måske være noget for dig.

underside-4-web

Gennem forskellige funktionelle øvelser, arbejdes der med at styrke kroppens muskulatur, balance og stabilitet.

Træningen foregår primært i vores store lyse træningssal hvor vi har alle de mest anvendte redskaber. Vi har mange forskellige typer håndvægte i forskellige kilo. Folk efterspørger også i højere og højere grad træning med kettlebells.

Hos Benløse Fysioterapi har vi meget erfaring med funktionstræning med kettlebells.

Ring til os i dag på telefon 57 61 44 44

 

Nakkehold

Hovedpine og nakkesmerter er hyppigt relateret til ubalance og fejlstillinger i nakke og skuldre. På holdet træner vi for at genoprette muskelbalancen, med henblik på at skabe en varig lindring eller fjernelse af hovedpine og nakkesmerter.

 

Tøv ikke med at ringe til os på telefon 57 61 44 44 hvis du går og døjer med smerter i nakken. Hos Benløse Fysioterapi kan vi gradvist hjælpe dig af med dine nakkesmerter.

 

Ryghold

Ryg gener/smerter kan de fleste tilfælde trænes væk, ved et målrettet genoptræningsforløb på ryghold, som her på klinikken består af små hold på 2-5 personer. Der arbejdes med styrke, koordination og bevægelighed af muskler og led omkring ryggen.

Ryggen er det bærende fundament i vores krop- derfor er det yderst vigtigt at denne vigtige komponent i vores krop bliver holdt ved lige og styrket igennem træning- så vores ryg kan modstå den belastning den vil blive udsat for i hverdagen.

 

Skulderhold

Smerter og ubehag i nakke/skulderåg, skyldes ofte en dysfunktion i muskulaturen, dvs. at musklerne ikke samarbejder korrekt, når armen skal bruges.

underside-5-web

Træningen består af stabilitet og styrkeøvelser for rotatorcuffen og den omkring liggende muskulatur for skulderen, så muskelsynergien bliver genoprettet. Vi har en lang række af specifikke skulderøvelser som hver i sær rammer netop dine udfordringer med skuldrene.

Bor du i Ringsted, Sorø, Store Merløse eller Holbæk- så tag turen ned til Benløse Fysioterapi og få en første klasses behandling af vores professionelle fysioterapeuter.

 

Knæ/hofte hold

Holdet henvender sig til personer med knæ og/eller hoftesmerter. Herunder ledbåndsskader, meniskskader, slidgigt, nedsat styrke eller stabilitet mm.

Træningen består af opvarmning efterfulgt af specifikke styrke- og stabilitetsøvelser herunder balance og koordination.

Formålet med træningen er, at skabe gode forudsætninger for optimal funktion af dit knæ eller hofte, således at smerter fjernes eller reduceres.

 

Parkinsonhold

Dette hold henvender sig til dig med Parkinson, træningen hjælper med til at vedligeholde men også forbedring evt. funktionsnedsættelser som følge af din Parkinson. Gennem forskellige funktionelle øvelser, arbejdes der med at styrke kroppens muskulatur, balance og stabilitet.


  Benløse Fysioterapi
  Benløseparken 2
  4100 Ringsted

  Tlf: 57 61 44 44 
  bf@benloesefys.dk

  Åbningstider

  Mandag 8-19
  Tirsdag 8-18
  Onsdag 8-19
  Torsdag 8-18
  Fredag 8-15

  Kontortid mellem kl. 08.00 - 14.00

   

  Benløse Fysioterapi - Facebook