Om Benløse Fysioterapi i Ringsted – Ring til os på telefon 57 61 44 44

Benløse Klinik for Fysioterapi er en lille klinik bestående af 3 fysioterapeuter og en sekretær.

Thomas Hedegaard

Udd. Fra Næstved Ergo/fysiterapeutskole feb. 2003, Benløse Klink for Fysioterpi april 2003

Efteruddannelse: 

Whiplash. McKenzie (MDT), Skulderkursus (diagnosticering og Behandling), mobilisering og manipulation på Correction academy cervical columna, lumbal columna, bækkenled og fodled. Medicinsk Akupunktur, Ultralydsscanning gennem danske fysioterapeuter. Mulligan Concept. ( intro, A og B)

Interesseområder:

Skulder, nakke, lænd og hofte problematikker, er hvor mit speciale ligger og har stor erfaring med, derud over har jeg uddannet mig i ultralydsscanning, som også er et fantastisk værktøj, til at stille den rigtige diagnose og derved også kunne give den rette behandling. Ved første konsultation ligger vi i fællesskab en behandlingsplan, tilpasset din situation og du skal forvente en hurtig lindring af dine symptomer.

Holdtræning på Klinikken:

Skulderhold og Ryghold

 

Sonja Sandø

Efteruddannelse: Akupunktur(DSA). Mulligan Konceptet, smertefrie mobiliseringsteknikker. Dynamisk stabilitet skulder(MF). Har fuldført de første 2 år af Osteopatstudie(IAO).

Interesseområder: Nakke, skulder, hofte, ankelproblematikker. Udover individuelle behandling og træning, står jeg for nakkehold og nogen af vores funktionshold. Jeg har en forventning om at behandlingsforløbet bliver et samarbejde, hvor mine klienter også er aktive og tager ansvar for eget forløb. Derfor vil træningsterapi blive en naturlig del af behandlingen.

Pernille Vingaa

Uddannet fra Fysioterapeutskolen i Roskilde 2018

Efteruddannelse: 

  • Mobilisering og manipulation Correction Academy: Bækkenled og fod.
  • Undersøgelse og behandling af lumbal og thorakal columna – Elitefysioterapi.

Holdtræning på klinikken:

  • Funktionshold og knæ/hofte hold

 

Benløse Fysioterapi
Benløseparken 2 
4100 Ringsted
Tlf: 57 61 44 44
fysklinik@adr.dk

Benløse Fysioterapi - Facebook